Press release from Companies

Publicerat: 2024-05-03 15:30:00

SHT Smart High-Tech AB: Smart High Tech: Förslag till beslut på årsstämman gällande styrelse och revisor i Smart High Tech

Aktieägare med drygt 70 procent av rösterna har följande förslag till beslutspunkterna 9 och 10 i kallelsen till årsstämman den 16 maj 2024.

9. Fastställande av styrelse- och revisionsarvode

Aktieägare till drygt 70 procent av rösterna föreslår ett oförändrat styrelsearvode för tiden fram till och med nästa årsstämma, vilket innebär ett arvode till vardera styrelseledamot om tre prisbasbelopp och till styrelsens ordförande sex prisbasbelopp. Nivån för prisbasbelopp ska vara det vid utbetalningstillfället som gäller. Ersättning till bolagets revisor föreslås utgå enligt godkänd löpande räkning.

10. Val till styrelseledamöter, revisorer, med eventuella suppleanter

Aktieägare till drygt 70 procent av rösterna föreslår omval av Johan Liu som styrelseordförande, Mats Augurell, Bill Brox, Henric Rhedin och Lars-Inge Sjökvist som styrelseledamöter. Därutöver att Natalie Liu väljs som suppleant i styrelsen. Anders Andersson har tyvärr meddelat att han inte är tillgänglig för ytterligare ett år i styrelsen.

Förslag till bolagets revisor är att GrantThornton AB kvarstår som revisor. Revisionsbolaget har meddelat att om de väljs till revisor har de utsett Victor Cukierman som huvudansvarig revisor.

För mer information om SHT Smart High-Tech AB, vänligen kontakta:

VD Lars Almhem                                                                

+46 70 418 00 00                                                              

lars.almhem@smarthightech.com

Kort om SHT Smart High-Tech AB

SMART HIGH TECH är genom den patenterade produkten GT-TIM® utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat "Thermal Interface Material", TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion.

Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har tillverkningsenheter av sin GT-TIM® produkt i Göteborg, Sverige, samt i Shanghai, Kina, med försäljning till företag och konsument inom elektronikbranschen på en global marknad.

Läs mer hos Cision
Läs mer om SHT Smart High-Tech AB