Frågor om verksamheten!

Hej!

Här tänker jag i mån av tid besvara frågor om Bahnhof (ur aktieägarnas perspektiv).

Ofta ställer man frågor till mig i mejl - och jag brukar svara så gott det går. Det är förstås en svår balansgång att inte lämna mer information än den som finns tillgänglig i den publika rapporteringen.

Jag tror dock att det är en fördel att frågor besvaras på ett och samma ställe. Det blir mer enhetligt så. På försök kommer jag därför använda den här bloggen för att kommentera olika saker om vår verksamhet.

Formerna kommer vara att jag väljer ut vissa inlägg att besvara. Jag garanterar inte att alla får svara och vissa saker kan förstås inte kommenteras. Men förhoppningsvis kan det här ändå bli ett mer levande komplement än bara kvartalsrapporter, för de som vill bilda sig en uppfattning om Bahnhof.

Det finns ibland också några mer principiella saker som jag brinner för som kan vara värda att tala om. Det handlar inte bara om integritet och operatörenas roll som neutrala kommunikationsförmedlare. Utan också om spelreglerna för en konkurrensutsatt och avreglerad telekommarknad. Jag tror på öppna nät och fri konkurrens som modell.


/Jon Karlung, VD
Bahnhof AB

Skapad: 5/27/2010 10:51:09 AM   


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se