Mobispine: Mobispine AB är godkända för notering hos Aktietorget

Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Mobispine AB (publ) är godkända av Aktietorget för notering och start av handel i aktien kommer starta den 18 Juli 2007. Tack vare det enormt stora intresset från nya aktieägare i Mobispine så tog emissionsarbetet och utbokningen av aktier längre tid än väntat.

Mobispine AB
Vi gör det enklare att använda Internet i mobilen
Mobispine AB erbjuder användare i hela världen en nedladdningsbar programvara till mobiltelefonen som gör användandet av Internet i mobiltelefonen avsevärt mycket billigare, snabbare och enklare än andra alternativ. Via Mobispine kan användarna komma åt även smala mobila tjänster som i vanliga fall är i princip omöjliga att finna och hantera. Användarna får alla mobila tjänster kostnadsfritt mot att de tar emot en liten och anpassad reklam i telefonen i samband med att de nyttjar tjänsten.

Anslutning till AktieTorget
Bolaget ansluter aktien i Mobispine AB (publ) till AktieTorget. Första dag för handel kommer vara den 18 juli 2007. Första handelsdag har försenats 2 veckor p g a det stora intresset från aktieägare.

För ytterligare information kontakta:
Mobispine AB (publ)
Alsnögatan 3, 116 41 Stockholm
Telefon: 08-519 702 30
Fax: 08-503 113 72
E-post: info@mobispine.com
Hemsida: www.mobispine.com

Dusyant Patel, VD
Telefon: 076-341 42 12

Mobispine utvecklar och marknadsför en applikation för mobiltelefonanvändare. Med hjälp av Mobispine kan användaren skräddarsy urvalet av nyheter och uppdateringar som de vill läsa i mobiltelefonen. Mobispine möjliggör åtkomst till den stora mångfald av innehåll som finns på nätet samtidigt som den minskar kostnaderna för mobilt Internet med upp till 20 gånger. Programvaran är gratis för användare.

Se hela nyheten i Adobe Acrobat  Further information about Jojka

Publicerat: 7/4/2007 11:50:53 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se