Star Vault: Game Hosting för Mortal Online

Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat

Ett viktigt steg mot release av spelet Mortal Online under sommaren 2009 har tagits - Star Vault har ingått ett global hostingavtal med svenska hostingspecialisten Game-Hosting GH AB.

Game-Hosting GH AB, en av de ledande leverantörerna av online hosting och hosting tjänster, kan meddela att man har fått en roll som hosting partner till spelutvecklaren Star Vault AB för det kommande online-spelet Mortal Online. Känt för att leverera kompletta, mycket flexibla och kostnadseffektiva hosting lösningar för spel, blev Game-Hosting valt av Star Vault AB som deras officiella globala partner. Game Hostings kunskap och erfarenhet av hosting för spel, kommer att möjliggöra en överlägsen upplevelse för Star Vaults slutanvändare.

Eirik Pedersen, Säljchef och en av grundarna till Game-Hosting säger: " Med Game-Hosting får du ett know-how som vida överstiger andra hosting partners. Vi levererar en lösning som är så dedikerad och flexibel som spel idag kräver. Vårt partnerskap med Star Vault AB och deras spel Mortal Online kan ses som ett bevis på detta. Vi är stolta över att vara partner med Star Vault och ser fram emot att stödja andra spel från Star Vault i framtiden också"

"Vi är fast beslutna att leverera en spelupplevelse av högsta kvalité och för att göra detta krävs en pålitlig hosting-partner för våra servrar där fördröjningen mellan vår server och spelarna blir minimal. Valet av Game-Hosting GH AB var en kombination av en mycket bra tjänst och ett mycket dedikerat team. Att vara snabba på att lösa problem och att ha viljan att göra det kan ibland vara viktigare än någonting annat" säger Henrik Nyström , VD Star Vault AB

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, Styrelsemedlem och VD
Tel: 040-13 89 40
Fax: 040-13 61 51
E-mail: info@starvault.se
Visiting Address:
Stadiongatan 60
217 62 Malmö

Star Vault är en fristående spelutvecklare med kontor i Malmö. Företaget utvecklar i dagsläget ett online-spel kallat Mortal Online, som är ett sk, Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).

www.starvault.se
www.mortalonline.com

Founded in 2003, Game-Hosting, with headquarters in Uppsala Sweden, provides a complete & global range of hosting services for companies looking to bring their games online.
Game-Hosting' solutions offers choice, flexibility, network resilience, cost savings and speed to market and are designed to meet the requirements of the next generation online games.
www.game-hosting.eu


Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat  Further information about Star Vault

Publicerat: 5/12/2009 5:04:28 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se