AdTail: AdTail har nu anställt 2 försäljningschefer

Se hela nyheten i Adobe Acrobat

AdTail AB har anställt 2 st. försäljningschefer. Som försäljningschef för Gamers´ Network kommer Ken Imamura att ansvara för att driva och utveckla ett vertikalt annonsnätverk som vänder sig till annonsörer som i sin marknadsföring på Internet vill nå passionerade och engagerade "Gamers". Ken har tidigare arbetat i olika roller inom webb och mobil kommunikation, bl.a. som affärsutvecklare för Xn Network, Mobile Summit och mobile Monday.

Bolaget har även anställt Mille Jagenus som försäljningschef för SHE NETWORK. SHE NETWORK. vänder sig till annonsörer som i sin marknadsföring på Internet vill nå kvinnliga intressemålgrupper. Milles huvudsakliga uppgift blir att utveckla SHE NETWORK till att bli en av de ledande annonskanalerna på Internet för annonsörer som vill nå kvinnor i sin Internet-annonsering. Mille arbetade tidigare på Wyatt Media Group som Key Account Manager.

Stefan Forsberg, VD AdTail AB säger " Ken och Mille besitter en genuin kunskap kring kommunikation och marknadsföring på Internet. Tillsammans med övriga personer i bolaget känner vi nu att vi har en mycket stark organisation och unik kompetens att utveckla bolaget vidare på."

För mer information;
kontakta Stefan Forsberg, VD AdTail AB (publ) :
Mobil +46 761 70 80 89,
TEL +46 8 23 10 20,

E-post: stefan.forsberg@adtail.se
Alternativt se sajterna; www.shenetwork.se, www.gamersnetwork.se eller företaget www.adtail.se.

AdTail är ett snabbväxande bolag inom Internetannonsering. Bolagets affärsidé och fokus är att skapa, driva och utveckla vertikala annonsnätverk för lönsam annonsering på Internet.
Vertikala annonsnätverk består av noga utvalda kvalitativa, nischade sajter som erbjuder ett förstklassigt redaktionellt innehåll inom ett specifikt ämnesområde. Vertikala annonsnätverk erbjuder en trygg och säker annonsmiljö och är en viktig marknadsföringskanal, inte minst för varumärkesbyggande annonsörer. Bolaget har nu genomfört en emission och listas den 26 maj 2009 på Aktietorget

Pressmeddelande 25 maj 2009


Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Publicerat: 5/25/2009 2:01:50 PM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se