Star Vault: Mortal Online Lanseringsplan

Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat

Star Vault AB:

Shop öppnar snart för förbeställningar
Under flera veckors tid har vår Combat Beta testats av inbjudna spelare på vår första server, med mycket goda resultat. Vi är därför glada att kunna tillkännage vår releaseplan för Mortal Online. Den 29:e juni kommer vi att öppna vår butik för förbeställning av spelet, vilket också kommer att ge de som förbeställer åtkomst till de återstående betafaserna.

Vårt mål från början har varit att utveckla Mortal Online med en nära och ärlig kommunikation med medlemmarna på vårt forum. Eftersom Combat Beta visar goda och stabila resultat har vi nått den punkt där vi känner att det är dags att ta denna interaktion till nästa nivå. Det är viktigt för oss som ett självständigt bolag att veta hur många av spelarna som planerar att verkligen köpa och prova spelet, och vi vill ha deras synpunkter under nästa viktiga steg i utvecklingen.

De första 10 000 beställarna, betalar licensavgift för spelet vid beställningen och får därefter fri tillgång till betafaserna fram till den officiella lanseringen av spelet. Betafaserna kommer att köras på en server i Europa. Det är fullt möjligt att få tillgång till denna server från alla länder i alla kontinenter, men vi kan givetvis inte garantera hastighet och prestanda över långa avstånd.

Under de kommande betafaserna kommer de som förbeställt spelet att kunna följa och delta i den fortsatta utvecklingen av de centrala funktionerna i Mortal Online. Dessa inkluderar bland annat:

- The full Myrland continent
- At least 9 races, male and female
- Blood mix and character customization
- Main features of the skill system
- Full PvP, full loot
- Full melee and ranged combat
- Basic magic combat
- Mounts and mounted combat
- Basic GUI for the crafting system
- Resource gathering
- Basic guild mechanics
- Basic player housing
- Basic NPC mobs and wildlife
- Hidden/secret features

Vi anser att de ovanstående funktionerna skall ha nått en väl fungerande nivå innan de månatliga abonnemangen startar, men som alltid när det gäller spelutveckling är det svårt att uppskatta precis hur lång tid detta kommer att ta. Vårt mål är att nå detta tillstånd (och starta månatliga abonnemang) i Q4 2009, och då skall dessa grundläggande funktioner vara på plats och väl testade.

Kö till Beta och spelversioner
Vi har beslutat att göra 10 000 exemplar av spelet tillgängliga den 29 juni. Beta-access kommer att delas upp i block av 2000 användare. Varannan vecka med början den 6 juli kommer vi att acceptera ett nytt block av 2000 spelare in i Beta tills vi når 10 000 konton. Detta kommer att ske enligt principen "först till kvarn".

Det kommer att finnas 3 versioner av spelet att köpa den 29:e juni:
1. Digital Download Only
2. Boxed Version
3. Limited Edition (999 numrerade exemplar)

Alla versioner ger fri tillgång till Betafaserna. Tillgång till digital nedladdning är inte begränsad till Digital Download Only. Mer information om de olika versionerna kommer att finnas i shoppen.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, Styrelsemedlem och VD Tel: 040-13 89 40
Visiting Address: Fax: 040-13 61 51
Stadiongatan 60 E-mail: info@starvault.se
217 62 Malmö

Star Vault är en fristående spelutvecklare med kontor i Malmö. Företaget utvecklar i dagsläget ett online-spel kallat Mortal Online, som är ett sk, Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).

www.starvault.se
www.mortalonline.com


2009-06-05


Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat  Further information about Star Vault

Publicerat: 6/5/2009 5:25:34 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se