Star Vault: 2 veckor ytterligare testning och nummer 1 såld

Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat

Star Vaults utvecklingsteam tog ett beslut sent på fredagen att lägga till 2 veckor av ren testning till Mortal Online. Detta innebär att det nya datumet för öppning av butiken senareläggs till den 13:e juli.

"Detta var inget enkelt beslut att ta, eftersom vi alltid har varit mycket bra på att hålla våra tidplaner sedan starten för 2 och ett halvt år sedan. Kvalitet har alltid varit och kommer att förbli det viktigaste och därför vet vi att detta beslut kommer att göra Mortal Online ytterligare ett snäpp bättre vid lanseringen. Detta är vi övertygade om att spelarna kommer att uppskatta.

En positv nyhet är att licens nummer 1 av Mortal Online såldes på Ebay under helgen för 5 100USD och att vi nu kommer att donera dessa pengar till Läkare utan gränser. Vi ser fram emot att träffa köparen när vi vet vem det är", säger Henrik Nyström VD Star Vault AB


För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, Styrelsemedlem och VD

Tel: 040-13 89 40
Fax: 040-13 61 51
E-mail: info@starvault.se

Visiting Address:
Stadiongatan 60
217 62 Malmö

Star Vault är en fristående spelutvecklare med kontor i Malmö. Företaget utvecklar i dagsläget ett online-spel kallat Mortal Online, som är ett sk, Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).

www.starvault.se
www.mortalonline.com


Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat  Further information about Star Vault

Publicerat: 6/29/2009 9:00:03 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se