Ironroad: Tecknar avtal med Muhammadiyah Center, den näst största muslimska organisationen i Indonesien med mer än 29 miljoner medlemmar

Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Muhammadiyah Center har tecknat avtal med Ironroad med syftet att använda VMS för att skicka ut videoklipp till sina medlemmar. Informationen kommer skickas ut 2 - 3 gånger i veckan och skall erbjudas såväl medlemmar som andra intresserade. Rörelsens ledare, Din Syamsuddin, är den som kommer att spela in videoklippen och säger "Indonesien är ett stort land med många invånare och VMS är ett utmärkt redskap att föra ut Muhamadiyah Centers budskap om tolerans och harmoni mellan de olika religionerna i landet. Videoklipp är det bästa sättet att nå ut till medlemmarna mellan allmänna samlingar, då det ger en visuell och personlig effekt att se den som förmedlar budskapet." Inspelningarna har redan påbörjats och lanseringen kommer ske någon gång under april månad.

Om PT Ironroad
PT Ironroad Indonesia är ett dotterbolag till Ironroad AB (publ) där även lokalt management har ett minoritetsägande. Bolaget har 12 anställda och har lanserat VMS med mobiloperatörerna Tre, XL och Indosat i Indonesien.

Om Ironroad
Ironroad är ett produktutvecklingsföretag för mobila videotjänster. Ironroad har bl.a. utvecklat VMS (Video Messaging Service) som är en uppföljare till SMS och MMS. Bland kunderna finns flera globala mobiloperatörer och mediebolag, däribland Tre, Tele2, TeliaSonera och Indosat. Ironroad har cirka 20 anställda, huvudkontor i Stockholm och verksamhet även i Indonesien och Filippinerna. Mer information finns på www.ironroad.com.

Kontaktpersoner:
Magnus Kniving
VD, Ironroad
070-778 47 11
magnus.kniving@ironroad.com


Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Publicerat: 3/15/2010 9:18:01 AM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se