Star Vault: Mortal Online Status

Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat

Mortal Online har nu migrerats till den nya nätverkslösningen och buggfixning pågår inför testning med de 160 000 medlemmarna i forumet.

Den nya releasen av Mortal Onlinebeskrivs på nedan länk: http://www.mortalonline.com/content/under-development

På grund av vulkanen på Island, blev resan för våra programmerare till Epic Games försenad så vi har en viss fördröjning i vår plan, detta betyder inte att vi skjuter upp Gold Status någon längre period.

Vi har nu programmerare på plats hos Epic Games, så att vi snabbt kan komma tillbaka på rätt spår med vår release. Så snart våra första test visar att vi har prestandan, kommer vi att flytta releasen till vår Live-server där vi behöver forummedlemmar för att testa alla egenskaper.

"Vi är mycket nära Gold Status och jag vill att våra spelare är beredda. Några av våra programmerare är just nu i USA och arbetar med Epic Games för att reda ut de buggar som uppstod vid övergången till den nya versionen av nätverkslösning. Detta bör vara den sista veckan med Betarabatt, så vi ses snart online", Säger Henrik Nyström, VD Star Vault ABFör ytterligare information, kontakta:
Henrik Nyström, Styrelsemedlem och VD
Besöksadress:
Stadiongatan 60
217 62 Malmö

Tel: 040-13 89 40
Fax: 040-13 61 51
E-post: info@starvault.se
Hemsida: www.starvault.se

Star Vault är en spelutvecklare baserad i Malmö och utvecklar idag ett online-spel med namnet Mortal Online, vilket är ett sk Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).

www.starvault.se
www.mortalonline.com


Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat  Further information about Star Vault

Publicerat: 5/4/2010 4:12:09 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se