Star Vault: Mortal Online går live den 9:e juni

Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat

Mortal Online kommer att gå live den 9:e juni och planeringen för Gold Status är nu i slutskedet.

Sista veckorna i öppen beta, status och feedback
Med den nya versionen av nätverkslösningen har vi äntligen löst problemen med desync som vi lidit av en tid. Intern kvalitetssäkring och testning samt positiv respons från våra betatestare bekräftar resultatet.

Samarbete med Epic Games China/Titan Studios
Epic Games China/Titan Studios har varit till stor hjälp vid testning och felsökning och tack vare dem kommer vi att ha en mycket mer stabil kärna för Mortal Online. Tre programmerare har arbetat med Titan Studios i Seattle under den senaste veckan medan de optimerat sin nätverksmotor. Samarbetet på plats har varit mycket effektivt.

Titan Studios kommer att fortsätta arbeta på sin nätverkslösning och samtidigt stödja utvecklingen av Mortal Online. Vi har fortfarande en Star Vault programmerare i USA för att säkerställa effektiv kommunikationen och samarbete. De kommande uppdateringarna innehåller server-korrigeringar för bättre prestanda, buggfixar och gradvis möjliggöra fler funktioner.

Planering inför den 9:e juni
Vi stänger nu den sk Free Open Beta för att effektivt kunna göra våra senaste ändringar. Alla som har en köpt licens av Mortal Online kommer fortfarande att kunna logga in och hjälpa oss att testa spelet under denna period när servern är online. Open Beta rabatten upphör den 17:e maj..

Star Vault teamet vill tacka alla våra uthålliga testare, utan er skulle detta ha varit omöjligt!

För ytterligare information, kontakta:
Henrik Nyström, Styrelsemedlem och VD
Besöksadress:
Stadiongatan 60
217 62 Malmö

Tel: 040-13 89 40
Fax: 040-13 61 51
E-post: info@starvault.se
Hemsida: www.starvault.se

Star Vault är en spelutvecklare baserad i Malmö och utvecklar idag ett online-spel med namnet Mortal Online, vilket är ett sk Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).

www.starvault.se
www.mortalonline.com


Se hela nyheten i Adobe AcrobatDocument dividerSee English version in Adobe Acrobat  Further information about Star Vault

Publicerat: 5/17/2010 8:57:08 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se