Ironroad: Bolaget nominerat till Guldmobilen 2010

Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Ironroad har nominerats till det prestigefyllda priset Guldmobilen i två olika kategorier. Ironroads VMS-tjänst är nominerad till både "Årets mobila affärslösning" och "Årets nöjes-app". Vinnarna presenteras på Mobilgalan den 11 november.

- Det är jätteroligt att vi har fått två nomineringar. Det här visar vilken bredd VMS har med allt från smarta affärstjänster till nöjes-appar, säger Magnus Kniving, VD för Ironroad.
I kategorin "Årets mobila affärslösning" tävlar Ironroad mot bolag som Nokia och Google medan konkurrenterna i "Årets nöjes-app" är bland andra Spotify, SFBio och SVT Play.
Guldmobilen delas i år ut för tionde gången och vinnarna presenteras i samband med Mobilgalan den 11 november i Kista Science Tower.

Om Ironroad
Ironroad är ett produktutvecklingsföretag för mobila videotjänster. Företaget har bl.a. utvecklat VMS (Video Messaging Service) som är en uppföljare till SMS och MMS. Bland kunderna finns flera globala mobiloperatörer och mediebolag, däribland Tre, Tele2, TeliaSonera och Indosat. Ironroad har cirka 20 anställda, huvudkontor i Stockholm och verksamhet även i Indonesien och Filippinerna. Mer information finns på www.ironroad.com

Kontaktpersoner:
Magnus Kniving
VD, Ironroad
070-778 47 11
magnus.kniving@ironroad.com


Se hela nyheten i Adobe Acrobat

Publicerat: 10/15/2010 12:27:01 PM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se