Vindico Security: Nya styrelseledamöter

Se hela nyheten i Adobe Acrobat

På årsstämman i Vindico Security AB (publ) den 6 maj valdes Ernst-Olof Persson och Kenneth Lexell in i Vindicos styrelse.

Ernst-Olof Persson är bland annat VD i SPC Service AB, det bolag som Vindico för närvarande håller på att förvärva. Ernst-Olof har arbetet i säkerhetsbranschen sedan 1985 och har framför allt arbetat med kontanthanteringsprodukter och rånskydd.

Kenneth Lexell är Koncernsäkerhetschef på Svenska Mässan i Göteborg. Dessutom tillträdde han nyligen som ordförande i ASIS International, Swedish Chapter. ASIS är världens största organisation för säkerhetschefer och andra ledare inom säkerhetsbranschen. Totalt har organisationen ca 37 000 medlemmar varav 429 i Sverige.

"Vi är oerhört glada över att ha Ernst-Olof och Kenneth med i vår styrelse. Båda har en mycket gedigen bakgrund inom säkerhetsbranschen och kommer genom sina kunskaper och kontakter att kunna tillföra mycket i vårt styrelsearbete framöver", säger Carl Schneider, Vindicos verkställande direktör.


För ytterligare information:
Carl Schneider
Verkställande Direktör
Vindico Security AB (publ)
0739-206901
carl.schneider@vindico.se
www.vindico.seKort om Vindico Security AB (publ):
Vindico Security, som består av moderbolaget och dotterbolagen Uni Safe Försäljnings AB och Key Innovations AB, marknadsför och säljer säkerhetsprodukter och system framför allt till detaljhandeln, offentlig förvaltning och skolor. Produkter är bl a datorvagnar och laddskåp för laptopdatorer, kontanthanteringsprodukter, rånskydd, larmöverföringsenheter och säkerhetsskåp. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker genom direktförsäljning, via återförsäljare och genom företagets webshop.
Bolaget är listat på AktieTorget.


Se hela nyheten i Adobe Acrobat  Further information about Vindico Group

Publicerat: 5/10/2011 9:42:58 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se