Railcare: Ännu fler kontrakt i projektet Stationer för alla

Se nyheten från Railcare

Railcare har nu fått klart om ännu fler kontrakt i projektet Stationer för alla, närmast de två stationerna Tierp och Arlanda, beställare är Trafikverket och ordervärdet uppgår till cirka 11 Mkr. Projektet ska vara utfört under hösten före årsskiftet.

Under 2010 utvecklade Railcare ett nytt innovativt och unikt sätt att bygga tillgänglighetsanpassningar på järnvägsstationer i ett projekt som kallas "Stationer för alla". Fyra stationer byggdes under förra året där Railcare utvecklade produkten.

I år har Railcare finslipat produktionen under de två pågående projekten i Arvika och Kristinehamn, genom att erfarenhet och kunskap från tidigare arbeten gjort att man kunnat utveckla projekten ännu mer effektivt, vilket är positivt för alla, både också för kunder och Railcare som entreprenör, med bästa slutresultat för alla.

En fördel med just dessa två stationer är att Arlanda station är inomhus vilket innebär att produktionen kommer att hållas igång även under vinterförhållanden.

- Det känns mycket bra att få fortsätta göra ett bra arbete i projektet Stationer för alla. Vi har blivit ännu duktigare och är vassare gentemot kundens önskemål. Vi ser framemot fler entreprenader att räkna på under 2012, säger Jonny Granlund, verksamhetsansvarig Railcare.

Mer om Railcare på www.railcare.se

För ytterligare information kontakta:
Ulf Marklund, VD
Railcare Group AB
070 554 17 99
ulf.marklund@railcare.se

Kort om Railcare
Railcare Group AB (publ) är en koncern som erbjuder järnvägsbranschen tjänster inom vakuumteknik, trumrenovering och specialtransporter. Järnvägsbranschen befinner sig i en mycket positiv utveckling, med ökad persontrafik, snabb utveckling av kostnadseffektiva godstransporter samt ett stigande miljömedvetande och stora investeringsbehov där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar.
Railcare Group AB (publ) aktie är listad på Aktietorget sedan oktober 2007.
Railcare Group AB är moderföretag i en grupp av fem dotterbolag och två intressebolag. Företaget har 75 anställda och årsomsättningen är närmare 200 Mkr. Företagets säte är i Skelleftehamn.Se nyheten från Railcare  Further information about Railcare

Publicerat: 9/22/2011 10:47:06 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se