Railcare: Storaffär till Railcare Lining

Se nyheten från Railcare

Railcare Lining har vunnit ännu en upphandling i Göteborgsområdet, som avser avvattningsåtgärder på Värmlandsbanan Laxå-Kil samt Västra Stambanan Östansjö-Falköping. Affären är en totalentreprenad med Trafikverket som kund, ordervärdet uppgår till cirka 13 Mkr och arbetet ska vara utfört under hösten 2011.

Arbetet som ska utföras avser ett 60-tal trummor som ska åtgärdas på olika sätt alltifrån trumrensning/trumrenovering, dikesrensning, erosionsskydd, stödmurar och infodringar.

- Det känns extremt roligt för alla som arbetar inom Liningen. Den här affären innebär full fart framåt för produktionen ända fram till årsskiftet, säger Daniel Öholm, verksamhetsansvarig för Lining.

Mer om Railcare på www.railcare.se

För ytterligare information kontakta:
Ulf Marklund, VD
Railcare Group AB
070 554 17 99
ulf.marklund@railcare.se


Kort om Railcare
Railcare Group AB (publ) är en koncern som erbjuder järnvägsbranschen tjänster inom vakuumteknik, trumrenovering och specialtransporter.
Järnvägsbranschen befinner sig i en mycket positiv utveckling, med ökad persontrafik, snabb utveckling av kostnadseffektiva godstransporter samt ett stigande miljömedvetande och stora investeringsbehov där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar.
Railcare Group AB (publ) aktie är listad på Aktietorget sedan oktober 2007.
Railcare Group AB är moderföretag i en grupp av fem dotterbolag och två intressebolag. Företaget har 75 anställda och årsomsättningen är närmare 200 Mkr. Företagets säte är i Skelleftehamn.Se nyheten från Railcare  Further information about Railcare

Publicerat: 9/28/2011 9:44:40 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se