Railcare: Railcare har rekryterat en ny verksamhetsansvarig för Lining

Se nyheten från Railcare

Railcare har under hösten rekryterat en ny verksamhetsansvarig för Lining. Roland Lindberg tillträdde som ny verksamhetsansvarig för Lining
den 1 november och kommer att arbeta med sälj, marknad och produktion.

Lindberg kommer senast från en tjänst vid Metso men har framförallt sin bakgrund på Inpipe, där han arbetade under en lång tid, närmare 20 år med att utveckla utrustningarna och produktmixen på företaget.

- Roland är en kompetent och driven person med stor erfarenhet och kunskap som kommer att tillföra mycket energi till bolaget, säger Ulf Marklund, VD.

- Det känns jättekul att få jobba på Railcare Lining, det här kommer att bli en riktig utmaning och utmaningar är det som driver mig framåt, säger Roland Lindberg.

Mer om Railcare på www.railcare.se

För ytterligare information kontakta:
Ulf Marklund, VD
Railcare Group AB
070 554 17 99
ulf.marklund@railcare.se

Kort om Railcare
Railcare Group AB (publ) är en koncern som erbjuder järnvägsbranschen tjänster inom vakuumteknik, trumrenovering och specialtransporter. Järnvägsbranschen befinner sig i en mycket positiv utveckling, med ökad persontrafik, snabb utveckling av kostnadseffektiva godstransporter samt ett stigande miljömedvetande och stora investeringsbehov där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar.
Railcare Group AB (publ) aktie är listad på Aktietorget sedan oktober 2007.
Railcare Group AB är moderföretag i en grupp av fem dotterbolag och två intressebolag. Företaget har 75 anställda och årsomsättningen är närmare 200 Mkr. Företagets säte är i Skelleftehamn.Se nyheten från Railcare  Further information about Railcare

Publicerat: 11/2/2011 1:08:21 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se