H1: H1 Communication AB (publ) erhåller avtal med Inera AB

Se nyheten från H1

Under hösten har Inera AB upphandlat tjänster för "Nationell IT Service". Inera har därefter valt att teckna avtal med H1 Communication AB. Avtalet innebär bland annat att H1 avser nyrekrytera 10-15 personer till produktionsorten Östersund inom Affärsområdet Teknisk support.

- H1 har inom Affärsområdet Teknisk support byggt upp en bred kompetens inom avancerad tjänste- och produktsupport. Det är nu glädjande att vi får fortsätta att utveckla dessa tjänster tillsammans med Inera, säger Rickard Eliasson, Affärsområdeschef för Teknisk support.

- Det känns skönt att upphandlingen äntligen är klar och vi kan påbörja vårt arbete med att införa vår nya IT- Servicefunktion, säger en glad Maria Walkenström på Inera. Nu hoppas jag bara att själva införandet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. När allt är på plats ser jag verkligen fram emot att få erbjuda våra kunder en mer effektiv och professionell Nationell servicedesk. Det har vi alla väntat länge på.

Uppdraget kommer att kräva en servicedesk 24 timmar per dygn, 365 dagar per år.


Mer information:

Presskontakt:
Maria Walkenström
Inera AB
Tel. 08-452 7178, maria.walkenström@inera.se

Presskontakt:
Patric Huczkowski, H1 Communication AB.
Tel. +46 (70) 556 86 61, press@h1.seH1 Communication AB är en aktör med ett nordiskt perspektiv som är verksam inom CRM-området. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom Försäljning & Retention, Kundservice, Teknisk support samt Växel. H1 har ambitionen att vara den ledande aktören i norden inom ContactCenter branschen, detta genom sin egen filosofi, unika metodik samt teknik som alltid ligger i framkant. Genom dessa tre områden skapar vi värden åt våra uppdragsgivare i form av ökad tillväxt, kostnadsreduktion samt en hög jämn kvalitet. H1 aktien är listad och handlas på Aktietorget. Mer information på www.h1.se. Vi nås på 0771-24 25 26 och finns i Östersund, Helsingborg, Stockholm, Bollnäs samt i Tallin (Est) och Halden (No).


Se nyheten från H1

Publicerat: 2/14/2012 1:38:10 PM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se