Star Vault: Ökade nyköp och stigande spelaktivitet

Se nyheten från Star Vault

Star Vault AB (publ) gick live med expansionen Territory Control i november 2011. Som en effekt av denna expansion har Star Vault nu under inledningen av 2012 konstaterat ett ökat intresse för Mortal Online, såväl gällande nyköp som spelaktivitet. Nedan presenteras mer specifik information gällande de positiva trenderna.

De mätningar som Star Vault genomfört visar genomsnittsdata under januari och februari 2012. I jämförelse med genomsnittsdata för fjärde kvartalet 2011 har försäljningen av licenser ökat med cirka 50 % - till en nivå motsvarande försäljningen av licenser under första kvartalet 2011. Genomsnittsdata visar även att fler spelare än tidigare valt att förlänga sina abonnemang.

VD Henrik Nyström kommenterar
"Vi har den senaste månaden noterat ett antal intressanta positiva trender gällande nyköp, spelaktivitet och i viss mån förlängningar av abonnemang. Spelaktiviteten - spelare som i snitt har varit inloggade på Mortal Online per dag - har ökat väsentligt med cirka 83 procent och är en indikation på att spelarna trivs i spelet. Den ökade aktiviteten gör också spelet roligare och mer levande och det är givetvis glädjande med det ökade antalet nyköp och de - om än marginellt - ökade abonnemangsförlängningarna.

Den goda trenden kan bland annat förklaras med vår uppgradering av så kallad Territory Control, som jag tror att många spelare har blivit nyfikna på att prova i väntan på vår kommande expansion "The Awakening". Det har varit en bra inledning på 2012 och nu arbetar vi vidare med vår kommande expansion "The Awakening" som vi förväntar oss skall tillföra ytterligare attraktionskraft till Mortal Online."

Henrik Nyström,
styrelseledamot och VD


Adress
Box 4138
203 12 Malmö
Tel: 040-692 24 10
E-post: info@starvault.se
Hemsida: www.starvault.seStar Vault är ett spelutvecklingsbolag baserat i Malmö. Bolaget utvecklar i dagsläget ett onlinespel, med namnet Mortal Online, inom genren Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG).


Se nyheten från Star Vault  Läs mer om Star Vault

Publicerat: 2/15/2012 8:09:43 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se