Mobispine: Missing People Sweden väljer Jojka

Se nyheten från Mobispine

Missing People Sweden har valt Jojka som sin kommunikationstjänst att användas för att snabbare och effektivare kunna rädda liv då mobilisering av frivilliga måste ske för att finna försvunna människor.

Missing People Sweden är en ideell organisation med syfte att hjälpa personer att finna anhöriga som försvunnit. Missing People anordnar med kort varsel skallgångskedjor för att rädda liv. Med hjälp av Jojka kan det nu ske snabbare och effektivare än tidigare. När ett larm inkommer till Missing People, oavsett geografiskt område, så skickar Missing People snabbt ut SMS till alla deras frivilliga i det aktuella området. Genom Jojkas interaktiva kommunikationsplattform får de snabbt besked om vem och vilka som kan hjälpa till i sökandet.

"Man talar ofta om att man har ett sex timmars fönster när någon råkat ut för en svår olycka och är skadad eller försvunnen. Då är det kritiskt att vi kan mobilisera våra frivilliga på en eller två timmar, för att sedan kunna gå en effektiv skallgång och hitta personerna inom de sex timmarna", säger Jerri Kangasniemi på Missing People Sweden.

"Vår förhoppning är att Jojka ska medverka till att hjälpa oss att rädda liv", fortsätter Jerri Kangasniemi.

"Vi valde att stötta Missing People Sweden och inte bara sälja dem vår Jojka tjänst på kommersiella villkor utan att också gå in och stötta dem med lite bidrag tack vare deras verksamhet och goda syfte", säger Joakim Hilj, VD på Mobispine AB som ligger bakom Jojka tjänsten.

Mobispines affärsidé är att utveckla och marknadsföra Internet-baserade kommunikationsplattformar som gör företag mer produktiva. Företagets flaggskeppsprodukt är Jojka plattformen som möjliggör för företag att effektivare kommunicera från kontoret och sina datorer till sina mobila medarbetare eller kunder

För ytterligare information kontakta:
Joakim Hilj, VD Mobispine AB, 08-519 400 25
info@mobispine.com

Om Mobispine:
Mobispine har en ledande position inom området kommunikation mellan datorer och mobila enheter via SMS. Kunderna består av företagskunder i främst Sverige, England och Irland. Mobispine är listat på Aktietorget.
www.mobispine.com
www.jojka.nu


Se nyheten från Mobispine  Further information about Jojka

Publicerat: 3/19/2012 8:00:01 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se