Altero: Altero får beställning på uttagshuvar för motorvärmare till Arjeplogs kommun

Se nyheten från Altero

Altero har fått en order på intelligenta uttagshuvar för motorvärmare. Uttagshuvarna skall levereras till Arjeplogs kommun och ordervärdet för Altero är cirka en miljon kronor. I projektet samarbetar Altero med SELGA AB i Skellefteå och totalentreprenören El & Styrsystem i Arjeplog AB som fått entreprenaden via en offentlig upphandling.

"Detta är ett projekt som är högaktuellt med tanke på att det kommer att minska energiförbrukningen väsentligt. Det koncept som Altero erbjuder måste vara intressant för alla kommuner och organisationer med flera som vill bidra till en minskad och effektivare energianvändning. Bilvärmarcentralerna är ett spännande och intressant uppdrag som vi blivit utsedda att utföra till Arjeplogs kommun säger Olof Westerlund ägare till El & Styrsystem i Arjeplog AB.

"Jag är mycket glad över samarbetet med El & Styrsystem i Arjeplog AB som har specialistkompetens inom detta område samt att vi fått förtroendet att leverera till Arjeplogs kommun. Beställningen visar att marknaden för intelligenta uttagshuvar är i stark tillväxt. Vi förväntar oss att vår satsning på multifunktionella huvar kommer att bära frukt inom flera områden såsom motorvärmare, elbilsladdning samt uttagshuvar för camping och marinor, säger Per Jeppson, Marknadschef på Altero AB.


För ytterligare information kontakta VD, Thomas Stenberg, telefon 040-689 33 50


Se nyheten från Altero

Publicerat: 3/22/2012 11:46:15 AM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se