Miris: Miris säljer sina första instrument för bröstmjölksanalys till Indonesien

Se nyheten

Efter att bolaget fått sitt instrument för bröstmjölksanalys (HMA) registrerat som medicinteknisk produkt hos Ministry of Health (MoH) i början av juni, har nu Miris fått den första ordern på två HMA.

Miris har sedan en tid arbetat intensivt för att initiera försäljningen av HMA på den indonesiska marknaden. Avtal med en distributör skrevs under 2014, det nödvändiga godkännandet från myndigheten erhölls i början av juni 2015 och nu har distributören lagt sin första order på två HMA.

Ulf Boberg, VD för Miris Holding AB, kommenterar: ”Indonesien har stor potential att bli en viktig marknad för Miris inom HMA-segmentet. Efter att distributörsavtalet med Kamikawa tecknades under 2014 har samarbetet utvecklats mycket bra. Denna första order endast dryga 3 månader efter myndighetsgodkännande visar på ett stort intresse för Miris produkter för mjölkanalys”.

Uppsala den 25 september 2015

För ytterligare information kontakta:
Ulf Boberg, VD
Miris Holding AB
Telefon: 073-312 44 90
E-post: ulf.boberg@miris.se

Miris är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av mjölk. Företaget fokuserar med sina produkter på analys av i första hand bröstmjölk men även på mejerimjölk. Visionen är att fler och fler barn och vuxna har tillgång till mjölk av hög kvalitet.
Miris Holding AB är noterat på Aktietorget.


Se nyheten  Further information about Miris

Publicerat: 9/25/2015 1:12:31 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se