FastOut: FastOut och Hitta.se utökar sitt samarbete med ytterligare 3 500 drönarvyer

Se pressmeddelande

Hitta.se är bland de första i världen att erbjuda interaktiva 360° drönarvyer i stor skala till sina 3,4 miljoner användare (unika användare/vecka, KIA-index). Bilderna har blivit mycket populära och det utökade samarbetet innebär att ännu fler besökare snart kommer kunna se drönarvyer över sitt område på hitta.se.

För att visa de nya drönarvyerna gör hitta.se en engångsinvestering. Samarbetet innebär en intäkt för FastOut i form av investeringskostnaden, men också ett ökat antal potentiella kunder via den beställningsfunktion som idag finns på Hittas drönarvyer.

Redan i dag får FastOut in kontakter via beställningsfunktionen från företag som vill marknadsföra sitt geografiska läge med hjälp av 360° drönarvyer. Med ökat antal vyer ser FastOut en förväntad ökning av dessa kontakter och därmed fler potentiella affärer.

“Vi är väldigt glada att funktionen med våra drönarvyer har blivit så populär bland Hittas besökare att dom väljer att fördjupa samarbetet. För oss är detta ett strategiskt viktigt avtal då hitta.se är ett innovativt växande bolag och en av Sveriges största sajter”, säger Alexander Greidinger, VD på FastOut.

“Drönarvyerna är ett intressant och unikt innehåll som förbättrar användarupplevelsen på hitta.se. Vi märker av en positiv trafikutveckling som bl.a. beror på vårt nya och unika innehåll. Dessutom är det kul att få så mycket positiv feedback från såväl användare som kunder”, säger Richard Bergman, Affärsutvecklingschef på hitta.se.

För mer information, vänligen kontakta:

VD Alexander Greidinger, telefon 072-563 29 53

ir@fastout.com

Om FastOut AB

Teknikföretaget FastOuts huvudsakliga produkt är en avancerad IT-plattform där företag kan skapa och publicera skräddarsydda drönarvyer i 360° för att lyfta fram sitt geografiska läge.

FastOuts vision är att bli världens största IT-plattform för 360°-video och drönarvyer med hjälp av lokala drönarpiloter. I dagsläget består bolagets bildbibliotek av ca 10 000 drönarvyer och databasen växer mycket snabbt.

Mer information om bolaget finns på www.fastout.com


Se pressmeddelande  Further information about FastOut

Publicerat: 3/17/2016 3:13:09 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se