PromikBook: Maj 2016, resultatförbättring och höjd omsättning

Se pressmeddelandet

PromikBook har varit mycket aktivt med att utveckla ny funktionalitet för att kunna lansera en årsredovisningsmodul under juni, och bygger vidare på visionen att ta hand om mindre och medelstora företags totala administration.

Detta inkluderar rapportering till skatteverket genom inkomstdeklarationer och rapportering till bolagsverket genom hantering för årsredovisningar vilket gör PromikBook till ett unikt molnbaserat system.

Utöver detta har vi utvecklat funktioner för vårt eget säljstödssystem och lagt in en mängd förbättringar i systemet.

Avtal har sedan tidigare slutits med Sportnik vilket lett till de första intäkterna i det helägda dotterbolaget Promik Finans AB.

Avtal har dessutom slutits med en mängd mindre företag vilket genererat en kraftig ökning av intäkterna under maj månad i förhållande till tidigare år.

Resultatet för april månad blev -72 tkr (föregående år -107 tkr) och omsättningen exklusive aktiverade utvecklingskostnader 194 tkr (föregående år 166 tkr) en ökning med 17% i i jämförelse med föregående år.

Resultatet för maj månad blev -55 tkr (föregående år -197 tkr) och omsättningen exklusive aktiverade utvecklingskostnader 213 tkr (föregående år 78 tkr) en ökning med 173% i jämförelse med föregående år.  

Efter önskemål från flera av våra kunder har vi nu skapat en helhetslösning för de som vill fokusera helt på sin kärnverksamhet och lämna över bokföringshanteringen till oss. Flera kunder har redan utnyttjat denna möjlighet.

Vi har dessutom infört förbättringar i supporten, vilket innebär att man numera kan få ett smidigt bokföringsstöd via telefon och mail genom att köpa ett supportpaket för 99 kronor per månad. Programvarusupport och teknisk support ingår i paketen precis som tidigare.

Vi närmar oss 29 000 registrerade användare och antalet affärer ökar stadigt.

På återhörande!

För ytterligare information kontakta:

Hans Orre, VD
PromikBook AB (publ)
Kämpegatan 3
411 04  Göteborg
Mobil +46 (0)709 74 78 88
E-mail hans.orre@promikbook.com 


Se pressmeddelandet   Further information about PromikBook

Publicerat: 6/17/2016 2:26:58 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se