PlayHippo: Ny VD i PlayHippo AB från första februari

Se pressmeddelande

Stockholm 2017-01-17

Styrelsen i PlayHippo AB har utsett Björn Mannerqvist som ny VD efter Christian Bönnelyche som varit på posten i nära tre år.

Skiftet på posten kommer att den 1 februari 2017 och Christian kommer att även fortsättningsvis vara verksam i bolaget som styrelseledamot.

Björn Mannerqvist har en lång erfarenhet och gedigen bakgrund inom spelbranschen och är specialist inom digital marknadsföring och utveckling. Björn kommer närmast från egen verksamhet inom det området och sitter sedan tidigare i PlayHippos styrelse. Björn är även styrelseledamot i Aktietorgslistade Tourn Interational AB och Fast Out International AB.

-          ”Vi står inför en spännande tid och kommer att lägga all vår energi och kraft på att säkerställa att vi är framgångsrika i den strategi styrelsen nyligen slagit fast. Björn kommer att tillföra ett nätverk och en expertis och energi som vi är övertygade om kommer att ge resultat” säger Tobias Fagerlund, PlayHippos styrelseordförande i en kommentar, och fortsätter;

-          ”Christian har gjort ett fantastiskt jobb och fortsätter att ta ett stort ansvar genom sitt engagemang som ägare och styrelseledamot i bolaget. Nu börjar en ny tid som vi tror kommer skapa konkreta värden för våra aktieägare och den säkrade kapitalanskaffning vi också annonserat idag kommer att ge Björn ett intressant manöverutrymme.”

Stockholm i Januari 2017

Playhippo AB (publ)

För ytterligare information:

Christian Bönnelyche, VD

Mail: info@playhippoab.se     Web: www.playhippoab.se  

Denna information är sådan information som PlayHippo AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 januari 2017.


Se pressmeddelande  Further information about Future Gaming Group

Publicerat: 1/17/2017 9:03:01 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se