PromikBook: Nytt år nya affärer för PromikBook

Se pressmeddelandet

PromikBook inleder det nya året med ett antal nya affärer.

Götmars byter redovisningssystem till PromikBook samtidigt som man kompletterar med modulerna PromikAnalys och PromikKoncern.

Edward Götmar ekonomichef och ägare säger:

PromikBook lever upp till de behov som ett modernt  företag  har inom begravningsbyråverksamhet samt familjejuridiska tjänster. Genom att få en komplett syn på alla verksamheter och samtidigt få en möjlighet att göra simuleringar direkt i redovisningssystemet på reella siffror kan vi enkelt styra och bygga verksamheten framåt.

Hans Orre VD på PromikBook säger:

Vi märker en stor efterfrågan på vårt erbjudande som inte bara fokuserar på redovisningsfunktionen utan även ger företag verktyg till att förstå och planera sin verksamhet framåt på ett effektivt sätt. Vi flyttar fokus från det praktiska till det mer strategiska i den ekonomiska redovisningen.

PromikBook erbjuder bokföringstjänst

Hans Orre VD på PromikBook säger:

Vi såg ett behov bland våra kunder som växer att man förutom redovisningssystem även efterfrågar hjälp med själva bokföringen. Efter sommaren införde vi därför den tjänsten och nu hjälper PromikBook ett större antal kunder med redovisningen. Zilverius Transport är ett av företagen.

Valentin Zilverius VD för Zilverius Transport säger:

PromikBook är en modern redovisningsbyrå där vi ser stora besparingar i hantering av vår bokföring. Enkelheten var också en viktig faktor då vi valde ny leverantör. Hos PromikBook kan vi ladda upp verifikationer direkt i appen samt logga in i systemet från vilken dator eller telefon som helst. PromikBook känns otroligt modernt och vi känner oss trygga i att följa med utvecklingen framåt.

De båda affärerna innebär en omsättningsökning på 350 000 kr/år.

PromikBook har funnits sedan 2011 och har utvecklat ett redovisningssystem som är en sk. molntjänst. Vi har utvecklat ett system som gör att all redovisningsdata ligger lättillgängligt för alla användare via datorer, mobiltelefoner och läsplattor, samt via vår mobil app.

Vår lösning är en helhetslösning där delarna är integrerade med varandra. Detta innebär bl.a. att bokföringsrutinerna blir enkla och automatiserade till stor del. Detta gäller speciellt löner och leverantörsfakturor. I systemet finns även moduler för analyser och koncernredovisning.


Se pressmeddelandet  Further information about PromikBook

Publicerat: 1/24/2017 11:46:24 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se