PlayHippo: Playhippos tillträdande VD om bolagets framtida förvärv och nya affiliatesatsning.

Se pressmeddelande

Stockholm 2017-01-24

”Playhippo prospekterar flera förvärv under 2017 och planerar att bygga bolaget runt flera lönsamma ben. Mitt jobb är nu att förverkliga den nya strategi som PlayHippos styrelse beslutat om, främst genom intressanta förvärv. Arbetet med att hitta ytterligare förvärv har redan inletts och vi har flera kontakter öppna som vi för dialog med. Vi är intresserade av flera olika typer av förvärv, både traditionella operatörer, affiliates och mjukvarubolag”, kommenterar Björn Mannerqvist, PlayHippos tillträdande VD, och fortsätter;

 ”Förutom förvärv har bolaget även börjat producera egna affiliate-produkter som snart kommer att kunna lanseras på flera marknader under första kvartalet 2017. Bolaget planerar att släppa 3-4 affilatesajter i Norden. Dessa kommer att marknadsföras genom sökmotoroptimering och kanaler som webb-tv och PlayHippo räknar med att sajterna genererar intäkter redan under andra kvartalet 2017”.

Björn Mannerqvist tillträder som VD den 1 februari men arbetar redan nu parallellt med Christan Bönelyche, Björn kan kontaktas i frågor rörande PlayHippo via email bjorn@playhippo.com.

Stockholm i Januari 2017

Playhippo AB (publ)

För ytterligare information:

Christian Bönnelyche, VD

Mail: info@playhippoab.se     Web: www.playhippoab.se  

Denna information är sådan information som PlayHippo AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 januari 2017.


Se pressmeddelande  Further information about Future Gaming Group

Publicerat: 1/24/2017 4:38:46 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se