Junebud: "Tuff Tanks" till App Store våren 2012

Se nyheten från Junebud

Junebud AB (publ) meddelar att iPad-spelet man utvecklar tillsammans med Aeria Games & Entertainment kommer att nå App Store under våren 2012. Spelets titel är "Tuff Tanks" och genren är turbaserad action i multiplayer-format.

Aeria Games har idag publicerat ytterligare information om spelet på www.aeriagames.com. På hemsidan återfinns text, bildmaterial, skärmdumpar och en trailer. Trailern återfinns också på YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=kw929cE0TOo. Exakt datum för release är ännu inte offentliggjort.

Junebuds VD Ola Holmdahl kommenterar,
"Det är tillfredsställande för hela teamet att kunna visa vad vi jobbat på under hösten och vintern. Tuff Tanks är ett kul projekt med mycket kärlek och glimten i ögat. Det har också varit ett lysande tillfälle att utveckla vår unika art direction och att lära oss mer om att utveckla spel på den explosiva iOS-marknaden. Nu ser vi med spänning fram emot releasen under våren."

Junebud:
Junebud är ett spelutvecklingsbolag som är verksamt inom segmentet Free-to-Play (F2P). Junebud sysselsätter för närvarande 22 personer, varav 16 heltidsanställda .

Junebud bildades 2008 och personerna bakom företaget har gedigen erfarenhet inom bolagets verksamhetsområde, bland annat som chefdesigner respektive producent på spelutvecklingsföretaget Digital Illusions Creative Entertainment (DICE) samt som programmerare på Massive Entertainments teknologiteam.


För mer information, vänligen kontakta
Ola Holmdahl
VD, Junebud AB (publ)

+46 702 65 16 50
ola@junebud.com

Läs mer om Junebud på företagets hemsida: www.junebud.com.
Junebud AB (publ) är ett spelutvecklingsbolag som är verksamt inom segmentet Free-to-Play (F2P). Junebud utvecklar supertillgängliga onlinespel i framkant för web och mobila plattformar.


Se nyheten från Junebud

Publicerat: 3/2/2012 2:37:50 PM


  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se