Mobispine: Mobispine tecknar ett omfattande samarbetsavtal med Malmö FF

Se nyheten från Mobispine

Mobispines snabbväxande kommunikationsplattform Jojka tecknar ett omfattande samarbetsavtal med Malmö FF:s ungdomsverksamhet.

"Vi är oerhört glada att kunna konstatera att Jojka blivit den kommunikationsplattform som Malmö FF valt att nyttja för sin ungdomsverksamhet. Det visar på att vår produkt nu uppnår de höga kvalitetskrav som en elitklubb av Malmös kaliber ställer på sina leverantörer. Samarbetet med Malmö FF ser vi strategiskt på och är ett led i vårt långsiktiga mål att vara det självklara valet för Sveriges föreningar och organisationer som har behov av en interaktiv kommunikationsplattform i realtid", säger Joakim Hilj Mobispines VD.

"Vi har sökt aktivt på marknaden efter en kommunikationsplattform som möter våra högt ställda krav på enkelhet för tränarna och leveranssäkerhet och kan nu konstatera att vi funnit det vi letat efter. Jojkas interaktiva kommunikationsplattform som möjliggör tvåvägskommunikation via dator och mobil kommer att underlätta oerhört mycket för oss i vår dagliga kontakt med bl.a. spelare, tränare och föräldrar. I vår verksamhet är det oerhört viktigt att på kort tid kunna nå ut till samtliga berörda för att kunna delge förändringar i planeringen samt att få ett kvitto på att informationen kommit fram. Det kan vi nu med Jojka och det är vi mycket glada för säger Andreas Georgson, koordinator på Malmö FF Ungdom".

Jojka är Mobispines nya kommunikationsplattform. Jojka erbjuder användaren en möjlighet till interaktiv och direkt kommunikation med både individer och större grupper. Alla kunder får ett eget Jojka-nummer vilket möjliggör en unik kommunikation på användarnas villkor. Jojka kommer inledningsvis inrikta sig på kunder inom segmenten föreningar, organisationer, utbildning, transport samt detaljhandeln. Den långsiktiga målgruppen är betydligt större än så.

För ytterligare information kontakta:
Joakim Hilj
VD Mobispine AB, 08-519 400 25
info@mobispine.com

Om Mobispine:
Mobispine har en ledande position inom området programvara för kommunikation mellan datorer och mobila enheter via SMS. Kunderna består av företagskunder i främst Sverige, England och Irland. Mobispine är listat på Aktietorget.
www.mobispine.com
www.jojka.nu


Se nyheten från Mobispine  Läs mer om Jojka

Publicerat: 3/29/2012 9:07:57 AM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se