Hamlet: Hamlet Pharma presenterar på Småbolagsdagen 12 juni 2017

Läs som pdf

Hamlet Pharma meddelar att man kommer att delta på Småbolagsdagen den 12 juni på Sheraton Hotell i Stockholm. Bolaget presenterar kl. 14.40 den senaste utvecklingen och den framtida strategin i bolaget.

Bolagets styrelseordförande Catharina Svanborg kommer tillsammans med VD Mats Persson att presentera bolaget. Presentation livesänds och kan följas på www.smabolagsdagen.net

Presentationen kommer även i efterhand att finnas tillgänglig på www.smabolagsdagen.net

För mer information, kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet Pharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@med.lu.se

Mats Persson, VD Hamlet Pharma, +46 705 17 67 57

mats.persson@hamletpharma.com

Hamlet Pharma, vars aktier är noterade på AktieTorget, är ett bolag som bedriver läkemedelsutveckling baserat på ett tumördödande protein-lipidkomplex, HAMLET, bildat av två naturliga och ofarliga molekyler som finns i bröstmjölk. Utvecklingen syftar till att ta fram preparat som primärt ska användas för behandling och prevention av cancersjukdomar. HAMLET dödar effektivt tumörceller men har samtidigt visat sig vara ofarligt i de proof-of-concept studier som gjorts på människa. Substansen har visat behandlingseffekt mot hudpapillom i en placebo-kontrollerad klinisk studie och orsakar utsöndring av döda cancerceller efter injektion i urinblåsan hos patienter med blåscancer. Hamlet Pharma avser inleda fas II studier rörande koloncancer och blåscancer, två svårbotade och vanliga cancerformer. HAMLET är ett av Hamlet Pharma registrerat varumärke.


Läs som pdf  Further information about Hamlet

Publicerat: 6/8/2017 1:00:01 PM

Nyheten distribueras av AktieTorget i samarbete med Cision.
För att prenumerera på nyheter på detta bolag, klicka här.
 

  • Mäster Samuelsgatan 42
  • 111 57 Stockholm
  • Telefon: 08 - 511 68 000
  • info(snabel-a)aktietorget(punkt)se