Press release from Companies

Publicerat: 2007-09-26 09:25:00

G5 Entertainment AB: G5 UTVECKLAR AAA-MOBILSPEL FÖR LEDANDE FÖRLAG

G5 Entertainment har tecknat avtal med ett ledande internationellt tv-spelsförlag om att utveckla ett AAA-mobilspel av hög kvalitet, baserat på förlagets mycket populära tv-spelslicens. För närvarande kan G5 inte avslöja vilken kund eller vilket varumärke det gäller. Projektet, som har fått kodnamnet Sienna, beräknas släppas under 2008. Det kommer att utvecklas på G5:s egen mobilteknik Talisman™ av teamet som arbetar på projekt Anabel, vilket snart är slutfört.

G5 har också lanserat en ny webbplats för företaget, www.g5e.com. Webbplatsen har bättre struktur så att man enklare hittar information om företaget och investerarna, samt innehåller även information om G5:s teknik och färdiga spel.

Vd:n Vlad Suglobov berättar: "Vi är mycket glada över att få arbeta med projekt Sienna och fortsätta utveckla våra relationer med stora förlag. I enlighet den ökande efterfrågan förra året har G5 lyckats väl med att konsolidera utvecklingsresurserna för att kunna arbeta med 4–5 mobilspelsprojekt samtidigt, vilket är en av grunderna för att vi ska uppnå prognosen för 2008. I och med de många utvecklingsmöjligheter som vi för närvarande diskuterar förväntar vi oss att teckna avtal för fler projekt inom kort."


Mer information kan hittas på www.g5e.se.

För ytterligare information kontakta

Vlad Suglobov
VD, G5 Entertainment AB
investor@g5e.se


Om G5 Entertainment AB

G5 Entertainment är världens ledande studio för mobilspelsutveckling och arbetar med toppförlag på deras
mest efterlängtade mobilspel, vilka baseras på stora film- och spelvarumärken. Företaget producerar och
licensierar även mobiltjänster för ryska operatörer av trådlösa nätverk, och expanderar mot utvecklandet av nedladdningsbara mindre spel till andra plattformar än mobil. Företagets aktier handlas på Nordic MTF
under kortnamnet G5EN.

Läs mer hos Cision
Läs mer om G5 Entertainment AB