Press release from Companies

Publicerat: 2008-07-21 08:58:00

G5 Entertainment AB: NYTT CASUAL GAME-PROJEKT FÖR PC, "PARANORMAL AGENCY", SLÄPPS I AUGUSTI

Shape Games Inc, dotterbolag till G5 Entertainment AB, har avslutat sitt arbete på ytterligare ett casual game för PC – Paranormal Agency. Detta är Shapes andra spel i den populära genren "Hidden Object". I Paranormal Agency, med karismatiska karaktärer och mängder av minispel, hjälper spelaren den topphemliga detektivbyrån att lösa ett spännande mysterium där spöken och poltergeist är inblandade och där övernaturliga saker sker.

Spelet är finansierat och producerat av Shape Games Inc själva och kommer att distribueras av företaget direkt på världens största portaler enligt ledningens plan att experimentera med olika strategier för distribution och lansering. Det har redan bekräftats att spelet kommer att publiceras på två av de tre främsta portalerna. Paranormal Agency släpps i augusti 2008 och intäkterna från spelets försäljning kommer att bidra till koncernens intäkter under andra halvan av 2008.


Mer information kan hittas på www.g5e.se.

För ytterligare information kontakta

Vlad Suglobov
VD, G5 Entertainment AB
investor@g5e.se


Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment producerar högkvalitativa innovativa mobilspel åt världens ledande förlag och utvecklar lösningar för operatörer av trådlösa nätverk, innehållsleverantörer och mediaföretag. Bland G5:s kunder finns globala företag som EA Mobile, THQ Wireless, och Konami Digital Entertainment, och lokala spjutspetsföretag som de ryska operatörerna av trådlösa nätverk VimpelCom och Skylink. G5 vars spelutveckling sker i Moskva och Kharkiv har producerat mobilspel som bygger på globala varumärken som The Simpsons, Star Wars, Sims 2 och Pirates of the Caribbean. G5:s strategi är att erbjuda utveckling av högsta kvalitet till världens ledande företag och att producera framstående originalspel och produkter. Företagets målsättning är att bli världsledande inom utveckling av mobilspel och nerladdningsbara pc-spel. Företagets aktier handlas på Nordic MTF under kortnamnet G5EN.

Läs mer hos Cision
Läs mer om G5 Entertainment AB