Publicerat: 2018-01-09 11:10:52

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Ecoclime Group AB: Ecoclimes dotterbolag får order från Handelsbanken värd 1 miljon kronor

Inomhuskomfortbolaget Ecoclimes dotterbolag Flexibel Luftbehandling ska installera Ecoclimes komforttak och ventilation vid Handelsbankens huvudkontor i Stockholm. Ordern avser en installation med ett ordervärde om cirka 1 miljon kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Flexibel Luftbehandling har fått ordern i förtroende efter en noggrann utvärdering av Ecoclimes komfortlösning utförd av Handelsbankens fastighetsförvaltning.

"Den här ordern betyder att vi nu får ytterligare ett prestigefyllt referensobjekt i Stockholmsregionen att visa upp. Det är viktigt för de kunder som själva vill se och uppleva den enligt alla tester, SP och ISO 7730, bästa ventilationskomforten inomhus. Ventilationskomfort som i realiteten uppfyller Boverkets normkrav", säger Bengt Tedebo, vd i Flexibel Luftbehandling.

"Den här prestigeordern visar att vårt val av strategi för etablering av våra inomhuskomfort- och ventilationslösningar var helt rätt när vi fattade beslutet för ett år sedan. Med det här projektet vid Kungsträdgården och de tidigare projekt vi installerat på Kungsholmen samt de installationer vi har gjort i Flexibels kontorslokaler blir vi nu väl positionerade för etableringen i regionen", kommenterar Lennart Olofsson, vd i Ecoclime.

Läs mer om Ecoclime Group AB