Publicerat: 2018-01-29 12:06:44

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om 24SevenOffice Scandinavia AB: 24SevenOffice är enligt vd i full gång med implementering av tillväxtstrategi

Affärssystembolagets 24SevenOffice är i dag i full gång med implementeringen av tillväxtstrategin i Sverige, rekryteringen fortlöper och nya svenska kunder har anskaffats. Det uppger vd Ståle Risa i en statusuppdatering.

Som ett första steg i tillväxtstrategin skall bolaget etablera en svensk organisation för att öka bearbetningen av den svenska marknaden. Rekryteringsprocesserna uppges vara igång och gå enligt plan.

"En av de viktigaste och största målgrupperna för 24SevenOffice i Sverige är redovisningsföretag som har större och mer komplexa kunder, vilka kräver mer utav sitt affärssystem. 24SevenOffice avser att under det första halva året 2018 öka bearbetningen av denna marknad i samband med rekryteringen av säljorganisationen", heter det.

Vidare uppges bolaget under de senaste månaderna ha gjort stora teknologiska framsteg inom främst implementering av Artificiell Intelligens (AI) och har genomfört testkörningar med mycket lyckade resultat. 24SevenOffice har för avsikt att initiera den skarpa lanseringen av teknologin under det första kvartalet 2018.

Läs mer om 24SevenOffice Scandinavia AB