Publicerat: 2018-02-02 10:16:38

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Touchtech AB: Touchtech har tecknat avtal med Clas Ohlson och Velour

Mjukvarubolaget Touchtech har tecknat ett pilotprojekt-avtal med Clas Ohlson som sträcker sig till slutet av 2018. Touchtech kommer under första kvartalet att lansera ett interaktivt bord i Clas Ohlsons flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm. Det framgår av ett nyhetsbrev som publiceras på fredagen.

Velour by Nostalgi som erbjuder herrmode, har tecknat ett treårigt avtal för Touchtech Vendo. Kunden kommer initialt att utvärdera lösningen i en av sina tre butiker under våren. Deras målsättning är att utveckla en ny affärsidé för att tillgängliggöra e-handeln i potentiellt fler än 50 återförsäljarbutiker.

"Affärerna med Clas Ohlson och Velour medför inte några betydande intäkter för Touchtech i inledningsskedet, men över tid kan det leda till större intäkter om kunderna beslutar sig för en större utrullning till fler butiker", skriver Touchtech.

Bolaget har rekryterat en ny kollega till säljavdelningen. Produkt- och leveransavdelningarna har utökats med varsin mjukvaruutvecklare. Touchtech kommer att fortsätta rekrytera och har som ambition att utöka både sälj- och utvecklingsavdelningarna framöver.

Vidare har Touchtech arbetat med att bygga om sin utcheckningsfunktion i Touchtech Vendo. Detta innebär att bolaget inom en snar framtid ska kunna ta betalt med kreditkort, Swish, Klarna och andra betalsätt direkt i anslutning till Vendo-touchskärmen i butik.

Läs mer om Touchtech AB