Publicerat: 2018-03-13 10:07:10

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om CombiGene AB: CombiGene anställer Karin Agerman som forsknings- och utvecklingschef

Life science-bolaget CombiGene går under 2018 in i en avgörande fas med fokus på utveckling av tillverkningsmetod för läkemedelskandidaten CG01 och fortsatt intensiv affärsutveckling. Bolaget anställer därför Karin Agerman som forsknings- och utvecklingschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Det är med stor glädje och värme jag hälsar Karin Agerman välkommen till positionen som Chief Research & Development Officer. Karin tillför bolaget gedigen erfarenhet och kompetens på en mycket hög nivå. Karins personlighet innebär också att CombiGene blir ett ännu vitalare bolag", säger CombiGenes vd Jan Nilsson.

Karin Agerman har mer än femton års erfarenhet från den internationella läkemedelsindustrin samt start-up arenan i Sverige. Hon har bland annat arbetat på AstraZeneca, Merck och Uppsala BIO samt verkat i en rad ledande befattningar. Områdena hon verkat inom omfattar preklinisk utveckling, marknadsföring och finansiering. Hennes kontaktnät är brett inom såväl industri och akademi som inom den politiska sfären.

"Jag är mycket glad över att ha kommit till CombiGene. Genterapi är ett av de mest spännande och dynamiska utvecklingsområdena just nu och CombiGene ligger med sin unika epilepsiforskning i forskningens absoluta framkant, vilket tilltalar mig väldigt mycket", säger Karin Agerman.

Läs mer om CombiGene AB