Publicerat: 2018-03-14 14:36:20

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om NextCell Pharma AB: NextCell Pharma förtydligar att samarbetet med Nordic Tech House gäller tjänster

Stamcellsbolaget NextCell Pharma förtydligar det pressmeddelandet som skickades i morse gällande samarbetet med Nordic Tech House, enligt ett pressmeddelande.

NextCell Pharma köper tjänster av Nordic Tech House för att öka exponeringen av NextCell Pharma och Cellaviva, informera om stamcellssparande samt att optimera det digitala budskapet under två år. Nordic Tech House betalas med aktier i NextCell Pharma genom en riktad emission.

Värdet på tjänsterna är 2,0 miljoner kronor och betalas ut i aktier. Styrelsen i NextCell Pharma har beslutat att utnyttja bemyndigandet från stämman att göra en riktad nyemission på 345 934 aktier i bolaget till teckningskursen 5,77 kronor per aktie. NextCell Pharma har identifierat Nordic Tech House som en strategisk partner, vilket motsvarar avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt.

Nyemissionen planeras att genomföras under mars/april och kommer att hållas på ett escrow-konto för att överföras till Nordic Tech House halvårsvis i efterskott. Samtliga aktier i emissionen omfattas av lock-up under avtalets löptid.

Läs mer om NextCell Pharma AB