Publicerat: 2018-05-02 14:12:50

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Touchtech AB: Touchtech tecknar avtal med danska Bestseller

Mjukvarubolaget Touchtech tecknar avtal med det danska modehuset Bestseller som äger bland annat Vero Moda, ONLY, VILA och Jack & Jones. Samarbetet avser att testa Touchtech Vendo i två till sex Jack & Jones-butiker med start innan augusti. Det framgår av ett nyhetsbrev.

"Vi är stolta att ett globalt modeföretag med över 4 000 butiker i över 40 länder väljer att använda Vendo. Integrationen med Touchtechs plattform utvecklas internt av Bestsellers omnichannel-team med stöttning från Touchtech", kommenterar Deniz Chaban, vd på Touchtech.

Touchtech har även tecknat avtal med svenska Johnells som är en kedja för märkeskläder som Eton, Gant, Hugo Boss och Tiger med flera. Johnells kommer utvärdera Touchtech Vendo i en till två av sina butiker.

Detaljerna kring den tidigare kommunicerade byggvarukedjan i Norge som ska använda Touchtech Vendo i lansering av det nya butikskonceptet kommer att delges efter butiksöppningen som är inplanerad den 3 maj.

Vidare uppdaterar bolaget kring sina befintliga kunder. Touchtech Vendo lanserades för Caliroots i samband med öppningen av det nya butikskonceptet på Södra Larmgatan i Göteborg. Touchtech Vendo är lanserat i Stutterheims brand store på Manhattan i New York. En ny installation är beställd till butiken i Stockholm och planeras att installeras under maj. J.Lindeberg utökar med Touchtech Vendo till sin brand store i Malmö.

Försäljningen av Lima via befintligt nätverk av återförsäljare går enligt plan och bidrar till ett positivt kassaflöde. Ingen nyutveckling har behövts av Lima under april.

Läs mer om Touchtech AB