Publicerat: 2018-05-31 15:35:58

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Fastout Int. AB: Fastouts vd lämnar posten för att leda USA-satsning

VR- och drönarbolaget Fastouts vd Alexander Greidinger lämnar sin post under morgondagen. Detta för att i stället leda bolagets nästa steg i en USA-satsning, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Storägaren och tidigare vd:n Håkan Lindgren tar över rollen.

Ambitionen är att från augusti till början av 2019 göra det arbete som krävs i USA med sälj- och marknadsföringsinsatser, för att sedan utvärdera en långsiktig etablering av Fastout i landet.

"Jag har varit vd för Fastout i två och ett halvt år, vilket har varit oerhört kul, spännande och lärorikt. Efter det strategiska arbete som pågått det senaste året, och som lett till lansering av nya produkter och abonnemangsformer visar vi nu ett klart bättre resultat. Nu är det läge att jobba med en snabbare tillväxt. Jag lämnar tryggt över vd-rollen till Håkan Lindgren som kan verksamheten utan och innan. Det blir en kortare överlämning och sen ser jag med spänning fram emot detta uppdrag", säger Alexander Greidinger.

I samband med vd-bytet träder även Alexander Greidinger ut ur styrelsen. Förslag på ersättare ska presenteras inom kort.

Läs mer om Fastout Int. AB