Publicerat: 2018-07-11 14:21:39

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Recyctec Holding AB: Recyctec omsatte 3,2 miljoner kronor i andra kvartalet, något lägre än målsättningen på 3,5 miljoner kronor

Miljöteknikbolaget Recyctec omsatte i juni 1,1 miljoner kronor och i andra kvartalet 3,2 miljoner kronor. Det innebär att försäljningen ligger på samma nivå som under tidigare månader på året. Bolaget når dock inte riktigt sin målsättning om en försäljning på 3,5 miljoner kronor för det andra kvartalet. Det framgår av en marknadsuppdatering som bolaget lämnade på onsdagen.

Recyctec har under juni utökat sitt sortiment hos Ahlsell med fler EarthCare-produkter inom värme-kyla-segmentet och kommer att under juli-augusti att introducera fordonsglykol.

Produktionstakten i fabriken ligger på 100 ton renad glykol i månaden, vilket är en förutsättning för en fortsatt stabil och positiv utveckling. Recyctec har under maj och juni tappat ett antal produktionsdagar kopplade till ett mindre produktionsproblem, som nu är åtgärdat, samt de första provkörningarna inför uppgraderingen av produktionsanläggningen. Bolaget har trots detta kunnat leverera en försäljning i linje med tidigare målsättning, skriver Recyctec.

Läs mer om Recyctec Holding AB