Publicerat: 2018-07-12 08:41:22

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Phase Holographic Imaging PHI AB: Forskningsresultat med Phase Holographics HoloMonitor-teknik har publicerats i vetenskaplig tidskrift

Medicinteknikbolaget Phase Holographic meddelar att forskare vid University of California i San Francisco har genom att kombinera bolagets HoloMonitor-teknik med den senaste tekniken inom genredigering för första gången lyckats följa och kartlägga hur mutationer bryter ned det genetiska försvar som hindrar ofarliga leverfläckar från att utvecklas till metastatisk hudcancer. Forskningsresultaten, som utlovar förbättrad hudcancer­behandling genom att identifiera elakartade former tidigare, publicerades nyligen i två artiklar i den vetenskapliga tidskriften Cancer Cell. Det framgår av ett nyhetsbrev.

"Det är vår roll och vision att tillhandahålla de nya vetenskapliga verktyg som den medicinska forskningen behöver för att åstadkomma banbrytande framsteg. Upptäckterna som forskarna vid USCF har gjort är ett utmärkt exempel på detta", säger Peter Egelberg, vd och grundare av Phase Holographic.

Läs mer om Phase Holographic Imaging PHI AB