More from the company

Publicerat: 2016-10-14 14:10:19

Plejd AB: S-märke och Elmässan 2016 19-20 okt i Kista

Plejd har nu fått det officiella S-märke certifikatet för den första produkten Dim-01 och 19-20 oktober visar Plejd upp sina produkter på Elmässan 2016 i Kista.

S och EMC märke

Vi annonserade i Q2 rapporten att vår första produkt Dim-01 uppfyller CE-märkningskraven och nu efter en administrativ process har vi äntligen också fått dom officiella S och EMC certifikaten och kan sätta Intertek S och EMC märke på produkten. CE märkning är i slutändan en självcertifiering vilket innebär att man kan sätta “CE-märke” på sin produkt bara man skriver på DoC (Declaration of Conformity). Att genomgå en tredjeparts certifiering är något vi anser att man som investerare i ett “ungt” Bolaget med nya produkter på marknaden rimligen kan kräva. Att bara säga att man uppfyller CE-märknings kraven säger inte så mycket. När vi trodde vi uppfyllde alla kraven och hade gjort alla pre-compliance tester så var det en mängd saker i processen med Intertek som ledde till justeringar i designen. Man kan aldrig vara 100% säker men genom att ha S-Märke så har vi fullständiga rapporter och underlag för att vår produkt har genomgått alla tester som standarden kräver.

Mer information om S-märket finner ni i länken nedan

http://www.intertek.se/certifiering/s-market/

Elmässan 2016, 19-20 okt i Kista

För alla som vill se våra produkter live och få en demo så kommer vi finnas i monter B22 på Elmässan 2016 i Kista 19-20 okt. Vi kommer här även visa några nya spännande produktnyheter. mer information och registrering för gratis entré hittar ni i länken nedan.

http://www.easyfairs.com/sv/events_216/elmaessan-stockholm-2016_83220/sweden_83221/

För ytterligare information

Babak Esfahani

VD, Plejd AB

Telefon: 0735-322 391

E-post: babak.esfahani@plejd.com

Om bolaget

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Under 2016 lanserar Plejd en ny produktserie inom smart belysning som ger elektriker och konsumenter en väsentligt bättre flexibilitet och användarupplevelse än dagens traditionella produkter.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Plejd AB