More from the company

Publicerat: 2016-10-25 09:30:13

Plejd AB: Första batch slutsåld innan leverans, ny patentansökan inlämnad.

Lansering av DIM-01

Nu är vi äntligen igång och intresset för vår första produkt har minst sagt varit stort. Från första serie-produktionsbatchen på 1,000 enheter använde vi själva ca 200 enheter för internt bruk och test, resten sålde slut innan vi hann leverera första enheterna.

Vi har ett stort tryck på produkterna och måste nu rampa upp produktionen tidigare än planerat. Dim-01 finns att köpa idag från Ahlsell, Moel och Elkedjan Teknik.

Appen Plejd finns nu på både Apple AppStore och Google PlayStore.

Om vridadapter

Plejd har lämnat in en patentansökan som avser en ny unik vrid-adapter som möjliggör “vrid-funktion” på alla Plejds “puckar”. Normalt lagerför man idag t.ex. en vriddimmer och en tryckdimmer från olika fabrikat som ofta fungerar på olika sätt. Grossisten måste lagerföra många produkter och elektrikern måste lära sig många olika produkter beroende på vad slutkunden vill ha för interface.

Genom denna nya adapter kan man enkelt snäppa på vrid-funktion på alla Plejds dos-produkter, vilket innebär att Grossisten bara behöver lagerföra en produkt för att möjliggöra vrid, och elektrikern kan enkelt snäppa på adaptern på produkterna han eller hon är vana att jobba med och mycket enkelt anpassa sig efter situationen.

Adaptern är planerad att finnas på marknaden under jan 2017.

För ytterligare information

Babak Esfahani

VD, Plejd AB

Telefon: 0735-322 391

E-post: babak.esfahani@plejd.com

Om bolaget

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things. Under 2016 lanserar Plejd en ny produktserie inom smart belysning som ger elektriker och konsumenter en väsentligt bättre flexibilitet och användarupplevelse än dagens traditionella produkter.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Plejd AB