More from the company

Publicerat: 2017-04-06 11:07:21

Litium AB: Norska Synfiber Workwear väljer Litium som e-handelsplattform

Synfiber Workwear, som designar, tillverkar och säljer arbetskläder och skor för proffsmarknaden via drygt 120 återförsäljare, har valt Litium som e-handelsplattform.

Synfiber AS, som ingår i världsledande Wûrth Group, är Litiums andra norska affär på kort tid.

– Vi ser en mycket positiv utveckling av vår affär i Norge, där vi nu satsar på att etablera oss tillsammans med våra partners, säger Henrik Lundin som är vd på Litium.

Det är Litiums partner iStone Norge som kommer att implementera e-handelslösningen för Synfiber.

För ytterligare information kontakta:

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com

Om Synfiber Workwear

Synfiber ble grunnlagt i Sogn i 1963. Våre vernesko og arbeidsklær har siden den gang blitt utviklet i Norge og er tilpasset våre nordiske forhold og din hverdag.

I tillegg til vårt brede utvalg av arbeidsklær og vernesko under merkenavnet Synfiber, utvikler vi klær og sko for kjente internasjonale merkenavn som John Deere, Massey Ferguson, Kox og Stihl, som alle har spesialtilpassede klær fra oss.

Synfiber ble i 2008 en del av den verdensomspennende Würth-gruppen.

www.synfiber.no

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Teknikmagasinet och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på AktieTorget i Stockholm.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Litium AB