More from the company

Publicerat: 2017-05-05 09:00:13

Litium AB: Litium inleder samarbete med VideoBurst för onlinevideo

Litium har tecknat ett samarbetsavtal med onlinevideobolaget VideoBurst, för att erbjuda kunder möjligheten att marknadsföra sig online.

– E-handlare är ett av VideoBursts viktigaste kundsegment och onlinevideo som marknadsföringskanal är glödhett inom segmentet. Onlinevideo driver trafik, bygger varumärke och stora plattformar som till exempel Facebook prioriterar video i sina användares flöden, säger John Goliats, VD på VideoBurst.

Partnerskapet mellan Litium och VideoBurst skapar möjligheter för e-handlarna att på ett enkelt sätt använda onlinevideo.

– Våra e-handelskunder jobbar intensivt med innehåll för att marknadsföra sina produkter och vi är glada att kunna erbjuda VideoBursts tjänster. Vårt samarbete underlättar för våra kunder att visa upp sina produkter smart och kostnadseffektivt med onlinevideo, säger Henrik Lundin, VD på Litium.

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Teknikmagasinet och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på AktieTorget i Stockholm.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Litium AB