Press release from Companies

Publicerat: 2017-08-22 09:11:20

Litium AB: Litium ingår partnerskap med Knowit

Börsnoterade konsultbolaget Knowit, med närmare 2000 medarbetare i sex länder, har tecknat partneravtal med Litium på koncernnivå. 

Knowit levererar tjänster genom tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Knowit Experience är en digital fullservicebyrå med stor kunskap och erfarenhet inom onlineutveckling och e-commerce.

- Knowit har bred erfarenhet och kompetens inom e-handel och är en perfekt partner för Litium, säger Henrik Lundin, vd på Litium. Vi är båda mitt i en spännande resa där vi har stora möjligheter att att hjälpa våra kunder med sin omställning till digital handel. Att Knowit finns i många länder är också viktigt för Litiums expansion till fler marknader.

- Litiums moderna e-handelsplattform och Acceleratorer är ger oss ytterligare möjligheter att skapa unika e-handelslösningar för våra kunder. Det blir ett viktigt komplement i Knowits satsning på eCommerce och PIM, säger Per Wallentin, VD och Koncernchef på Knowit. Vi ser fram emot att fördjupa och bredda vårt samarbete både inom Sverige och internationellt.

Offentliggörandet görs utifrån värdet på partnerreferensen och representerar inget omedelbart ordervärde för bolaget.

För ytterligare information kontakta:

Per Wallentin, VD och Koncernchef Knowit AB
Mobil: +46 730 74 68 60
E-post: per.wallentin@knowit.se

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com (henrik.lundin@litium.se)

Om Knowit

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

www.knowit.se

Läs mer hos Cision
Läs mer om Litium AB