More from the company

Publicerat: 2017-10-25 09:00:00

BrandBee Holding AB: Upplands-Bro kommun signerar avtal med VideoBurst

VideoBurst når ett nytt kundsegment i samband med att Upplands-Bro kommun inleder ett samarbete med bolaget. Ordern innefattar en kundunik mall samt ett årsabonnemang av tjänsten.

Upplands-Bro kommun tar klivet över till att använda video vid rekrytering för att bättre kommunicera de lediga tjänster som erbjuds i kommunen. Ordervärdet är inte av signifikant betydelse, däremot är beställningen strategiskt intressant då det är ett helt nytt kundsegment för VideoBurst där man på sikt ser stor potential för att skala upp samarbetet.
"Att Upplands-Bro väljer att satsa på video i sin kommunikation, och då framförallt för rekrytering, tycker vi skickar en tydlig signal till marknaden om att detta är en kommun som är mån om att utvecklas och vara i framkant. Platsannonser i videoformat efterfrågas alltmer och där ser vi en stor potential för VideoBurst att växa", säger Christofer Lee, VD på VideoBurst.
"Att få våra jobbannonser att spridas och attrahera rätt personer är grunden för ett bra rekryteringsunderlag. Vi bedömer att video är ett utmärkt verktyg för att lyckas med detta. VideoBurst gör det möjligt för oss att producera eget rörligt material, helt utan förkunskaper. Vi ser fram emot att se resultatet av denna satsning i såväl spridning som antal ansökningar", säger Havva Illhan, personalspecialist på Upplands-Bro kommun.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:
ir@videoburst.com

Om VideoBurst
VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig, genom en molnbaserad digital plattform. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden.

Mer information om bolaget finns på  (http://www.videoburst.com/)www.videoburst.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om BrandBee Holding AB