More from the company

Publicerat: 2017-11-01 09:10:48

BrandBee Holding AB: SolunoBC bygger vidare på sin videostrategi tillsammans med VideoBurst

Efter ännu ett lyckat projekt, i form av en företagsfilm, väljer SolunoBC nu att ta nästa steg i sin videostrategi genom att beställa två nya videor från VideoBurst. Denna gång med fokus på animationer.

SolunoBC har under sin tid som kund hos VideoBurst utvecklat sin videostrategi och vuxit in i produkten. Bolaget väljer nu att använda VideoBurst för att ta fram två informationsfilmer kring sina produkter. Filmerna kommer till stor del bestå av animationer och ordervärdet uppgår till 47.000 kronor.
"Att video är ett oslagbart sätt att kommunicera på har vi vetat länge och när våra kunder når de önskade effekterna och återkommer med nya beställningar så får vi ännu ett bevis på att vår affärsidé och produkt levererar." Säger Christofer Lee, VD för VideoBurst.
För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:
ir@videoburst.com
Om VideoBurst
VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig, genom en molnbaserad digital plattform. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden.

Mer information om bolaget finns på  (http://www.videoburst.com/)www.videoburst.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om BrandBee Holding AB