Press release from Companies

Publicerat: 2017-11-29 14:58:48

ObsteCare AB: ObsteCare skriver avtal med distributör i Spanien

ObsteCare har tecknat ett distributionsavtal med spanska distributören Hospital Hispania om försäljning av ObsteCares produkter till förlossningsvården på den spanska marknaden.

Hospital Hispania är verksamt inom distribution av medicinsktekniska produkter till den Spanska sjukvården. Företaget har cirka 30 anställda och har lång vana av att ta innovativa produkter till marknaden. En division på företaget, med dedicerad personal, är helt fokuserad på förlossningsvården.

- Spanien är en mycket intressant marknad med ungefär 420 000 förlossningar per år, säger Johan Itzel  VD.  Detta utgör en betydande marknadspotential för våra produkter. Vi har sedan i somras fört diskussioner med Hospital Hispania som har ett imponerande kontaktnät och säljstyrka. De har tidigare visat att de kan ta innovativa produkter till marknaden och är en etablerad leverantör av bland annat fosterövervakningssystem. Deras initial kontakter med ledande spanska läkare har visat på stort intresse varför vi hoppas mycket på detta nya sammarbete.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Itzel , VD, ObsteCareAB (publ)

Tel: 070-422464  E-mail: johan.itzel@obstecare.com

Om ObsteCare:

ObsteCare AB är en leverantör av produkter och tjänster till förlossningsvården med fokus på att göra förlossningar säkrare både för den födande kvinnan och barnet. Företagets revolutionerande produkt och metod AFL-övervakning möjliggör förbättrad hantering av långa utdragna förlossningar och minskar risken för akuta kejsarsnitt och förlossningsskador.

Läs mer på obstecare.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om ObsteCare AB