More from the company

Publicerat: 2017-12-08 12:52:41

Recyctec Holding AB: Ny hemsida - ett led i Recyctecs fokusering och försäljningsstrategi

Recyctec Holding AB (publ) ("Bolaget") lanserar idag en ny hemsida. Detta är ett led i den mer fokuserade satsningen på bolagets egna produkter EarthCare. 

Recyctec lanserar idag en ny hemsida. Detta är ett led i den övergripande försäljningsstrategin kring bolagets egna produkter EarthCare. Som tidigare meddelats (pressmeddelande 2017-12-01) så ser bolaget en positiv trend för försäljningen av EarthCare.

Hemsidan skall också förtydliga bolagets erbjudande och koncept för mottagning av använd glykol, vilket också är en del av hela affärsmodellen.

Ny hemsida finns tillgänglig på www.recyctec.se

 Kommentar av VD Niklas Ekman

-          Vår nya hemsida är ett led i det mer strukturerade försäljningsarbetet, säger Bolagets VD Niklas Ekman. Paketering av erbjudandet med ett helhetskoncept med effektiv insamling och sen direkt distribution av vår egen produkt EarthCare ser jag som mycket konkurrenskraftigt. Hela organisationen jobbar målinriktat på att nå lönsamhet, säger avslutningsvis Niklas Ekman, VD.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Ekman, VD                                   Carl Knutsson, CFO

E-post: niklas.ekman@recyctec.se    E-post: carl.knutsson@recyctec.se

Tel: 0731-47 72 80                                Tel: 0708-55 79 12

Recyctec och produkten EarthCare

Recyctec har utvecklat en metod för att återvinna etylen- och propylenglykol. Genom metoden kan ett kretslopp av en ändlig resurs skapas. EarthCare är en återanvänd och förädlad glykol som säljs under eget varumärke i egen regi och via samarbetspartners av Recyctec. Från en tidigare använd glykol är den renad på anläggningen i Jönköping och återställd till sitt ursprungliga skick.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Recyctec Holding AB