More from the company

Publicerat: 2017-12-20 09:34:54

BrandBee Holding AB: VideoBurst har blivit AdWords-certifierade av Google

AdWords-certifiering tilldelas bolag och individer som Google ser som experter inom onlineannonsering. VideoBurst har tilldelats certifiering gällande AdWords och Videoannonsering av Google, vilket innebär ett steg närmre att erhålla Google Partner Badge.

Google AdWords-certifiering är en professionell ackreditering som Google erbjuder individer som uppvisar kunskaper i grundläggande och avancerade aspekter av AdWords. VideoBursts medarbetare har tagit examen för både AdWords samt Videoannonsering och kan titulera sig som AdWords-certifierade. I och med detta har Bolaget tagit ett steg närmre för att skaffa sig en Google Partner Badge - där de två återstående är att öka YouTube försäljningen samt den övergripande tillväxttakten.

"Att bli AdWords-certifierade av Google är en kvalitetsstämpel som vi jobbat målinriktat för. Nu är samtliga medarbetare på VideoBurst AdWords-certifierade och vi ökar därmed vår kunskap och erbjudande gentemot våra kunder inom videoannonsering både i Sverige och globalt", säger Christofer Lee, VD för VideoBurst.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:

ir@videoburst.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om BrandBee Holding AB