More from the company

Publicerat: 2018-01-11 11:39:25

BrandBee Holding AB: Integration mot YouTube genererar annonsförsäljning i Indonesien

Integrationen för YouTube-annonsering gick live i november och har sedan dess levererat över 100 000 SEK i försäljning i Indonesien. Ett land där VideoBurst ser en fortsatt potential för expansion på en växande marknad med låg konkurrens.

Indonesien är den största ekonomin i en av världens mest dynamiska regioner - Sydostasien. Hälften av befolkningen är under 30 år och landet beräknas ha 300 miljoner invånare samt bli den 7:e största ekonomin i världen år 2030.

VideoBurst etablerade sig tidigare i år på den Indonesiska marknaden och har använt den som en testmarknad, med anledning av den stora marknadspotentialen samt det låga kostnadsläget. Att integrationen mot YouTube på kort tid genererat försäljning bedömer Bolaget som en positiv indikation på att produkten möter marknadens förväntningar.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:
ir@videoburst.com

Om VideoBurst
VideoBurst är ett onlinevideobolag som möjliggör för företag att skapa professionell video på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt, när de vill och vart de än befinner sig, genom en molnbaserad digital plattform. VideoBurst vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation med video. Målet är att ta en marknadsledande position i Sverige och att etablera sig som en stark aktör på den globala marknaden.

Mer information om bolaget finns på www.videoburst.com

Läs mer hos Cision
Läs mer om BrandBee Holding AB